Vigtig information vedr. Covid-19

Prøvekør en ny Ford Focus eller Ford Fiesta og få et tilbud

I hele oktober og november kvitterer vi hos Varde Biler med en værdinøgle til vores vaskehal på kr. 1.000,- til alle der prøvekører en ny Ford Focus eller en ny Ford Fiesta. 

Læs mere om Ford Fiesta og Ford Focus herunder og bestil tid til din prøvetur ved at bruge vores kontaktformularer.

 • Ford Fiesta
 • FORD FIESTA

   

  Den næste generation af Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og som du snart vil se, når du oplever dens intelligente design, omfatter denne bil meget mere end ved første øjekast.

  Få Fiesta som EcoBoost Hybrid (mHEV), EcoBlue Diesel, samt EcoBoost Benzin og vælh mellem udstyrvarianterne: Connected, Titanium, St-Line, Active og Vignale.

  Kontakt osBestil en prøveturPrisliste


 • Ford Focus
 • FORD FOCUS

   

  Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Dét er Focus og snart kan du opleve den på egen hånd.  Focus har også fået topkarakter i sikkerhed med fem stjerner i Euro NCAP.

  Få Focus som EcoBoost Hybrid (mHEV), EcoBlue Diesel, samt EcoBoost Benzin og vælg mellem udstyrvarianterne: Connected, Titanium, St-Line, Active, Vignale.

  Kontakt osBestil en prøveturPrisliste

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere