Lexie Limitless genskaber historisk rejse jorden rundt i ny elektrisk Ford Explorer

21-03-2023

Lexie Alford – den yngste person, der har besøgt alle verdens lande, har indgået et samarbejde med Ford. Sammen har de lagt en ambitiøs plan om en rejse jorden rundt i den nye 100 % elektriske Ford Explorer.

For 100 år siden blev Aloha Wanderwell den første kvinde, der kørte jorden rundt. Og det gjorde hun i en Ford Model T. Nu er Ford gået sammen med influencer Lexie Alford – kendt af millioner som Lexie Limitless og indehaver af verdensrekorden som den yngste person nogensinde der har besøgt alle lande i verden. Hun fortsætter Wanderwells eftermæle på en rejse jorden rundt i den nye 100 % elektriske Ford Explorer.

"Vi er spændte på at se, hvad vores nye 100 % elektriske Ford Explorer og Lexie Alford sammen kan udrette på denne ekspedition - inspireret af Aloha Wanderwells banebrydende køretur. Vi var en del af Alohas rejse for 100 år siden og har har været hjulene, der har bragt folk på ambitiøse eventyr lige siden - vi kan ikke vente med at se, hvordan vores elektriske fremtid vil holde den eventyrlige ånd i hævd,"siger Martin Sander, general manager, Ford Model e, Europa.

Ligesom Ford var sammen med Wanderwell i 1920'erne, samarbejder Ford nu med Lexie Alford på en ny rejse i det 21. århundrede for at fejre den moderne opdagelsesrejsende og især vise, hvad der er muligt i et elektrisk køretøj.

Elektrisk Explorer parkeret sand

"Aloha Wanderwells historie er måske særligt inspirerende for kvindelige rejsende, men den opmuntrer alle til virkelig at skubbe deres grænser og udforske nye steder," siger Lexie Alford.

Den nye Ford Explorer, der blev afsløret i dag, kombinerer tysk teknik med iøjnefaldende amerikansk stil og er fyldt med smart teknologi og løsninger der hjælper førerer og passagerer med at holde sig forbundet og komfortable på eventyr. Funktionerne inkluderer en justerbar touchskærm, der også gemmer på et hemmeligt opbevaringsrum. Alt dette kommer sammen med elektriske drivlinjer, der kan lade fra 10 til 80 % på kun 25 minutter. 1

Går i Alohas fodspor

Aloha Wanderwell var både opdagelsesrejsende, filmskaber, hustru og mor. Hun begyndte sin rejse rundt i verden i en alder af blot 16 år og besøgte steder, hvor ingen vesterlændinge nogensinde havde været før.

Wanderwells vilde rejse begyndte i Nice i Frankrig, hvor hun til sidst ville sejle hjemad fra Kilindini Havn, Mombasa. Under hele rejsen måtte hun tilpasse sig udfordrende miljøer, erstatte benzin med petroleum og knuste bananer blev brugt som fedt til at smøre de bevægelige motordele.

Elektrisk Explorer kørende sand

# # #

Du kan følge Lexies eventyr senere i år her:

https://twitter.com/FordNewsEurope

- https://www.instagram.com/fordnewseurope/

- https://www.youtube.com/fordnewseurope.

# # #

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 21 MARTS 2023 15:37

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Varde Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Varde Biler A/S