Bella center lancering af Ford Explorer

København er centrum for Fords europæiske lancering af ny elbil

16-05-2023

I disse uger danner København rammerne for Fords europæiske ’Bring On Tomorrow Live’ event i forbindelse med lanceringen af Fords nyeste elbil, Ford Explorer. Mere end 3.000 gæster deltager i det store event i Bella Center – her i blandt Jim Farley, Fords amerikanske præsident og CEO, og Martin Sander, der står i spidsen for Ford Model e.

I seks uger pryder de mørkeblå Ford-flag over Bella Center, hvor Ford Europa har inviteret til flere tusind europæiske forhandlere og medarbejdere til København til det store ’Bring On Tomorrow Live’ event. Her får gæsterne et særligt indblik i Fords ambitiøse fremtid og elektriske modelprogram, der udvides hastigt i disse år. 

Ford Kuga Graphite Tech Edition holdende

Fords amerikanske præsident og CEO, Jim Farley, byder i dag velkommen fra scenen i Bella Center sammen med Martin Sander, der står i spidsen for Ford elektriske modelprogram – Ford Model e. Her vil de sammen med Elena Ford, Chief Customer Experience Officer i Ford og tipoldebarn til Henry Ford, afholde Fords internationale Town Hall live fra København for Fords mange tusind ansatte verden over. Det er første gang, at disse besøger Danmark, og at Danmark er vært for så stort et Ford event. 

Ford live scene

Et innovativt online univers for fremtidens elbiler
Fords kunder kan se frem til et innovativt online univers og showroom, virtuelle testkørsler og meget mere, når de i fremtiden skal bestille deres elbil online hos Ford. Det er blandt andet budskabet fra scenen i Bella Center i dag.

- Kunder af elektriske biler ser verden anderledes. Ford er godt på vej til at blive et elektrisk bilmærke med udelukkende elektriske personbiler i 2030. Det er vores vision at gøre det nemmere og endnu mere tiltalende end nogensinde før for vores kunder at udforske, købe og eje en elbil. Det er uanset, om de skifter til en elbil for første gang eller allerede er en erfaren ejer af en elbil, siger Martin
Sander. 

Martin Sander

FFord Mustang Mach-E

Det nye kundeunivers er designet til at gøre livet lettere for Fords kunder. Her vil kunderne udover at kunne bestille testkørsel også kunne bestille og konfigurere bilen og følge produktionen af den tæt, så de hele tiden holdes opdateret med seneste viden om deres bil. Fords kunder vil stadig kunne benytte sig af ekspertisen fra forhandlerne, hvis kunderne ønsker at opleve bilen på nærmeste hold eller få mere af vide både før og efter, de har modtaget deres nye elbil.

- Ford ønsker til at behandle vores kunder som familie. Det betyder også en forståelse af, hvad vores kunder har brug for og desuden hjælpe dem med at leve deres bedste liv. Vores forhandlernetværk i hele Europa er nøglen til at transformere Fords kundeservice til en digital oplevelse. Denne transformation tager udgangspunkt i en i forvejen stærk service opbygget gennem generationer, siger Martin Sander.

København – et oplagt valg
At København danner rammerne for Fords store ’Bring On Tomorrow Live’ event, er på mange måder et oplagt valg. Ford har indenfor de seneste år trykket speederen i bund for ambitionsniveauet for elektrificering. Inden udgangen af 2024 forventes Ford at have lanceret hele ni elektriske modeller. Danmark oplever i disse år en voldsom stigning i antallet af elektrificerede biler og er samtidig foregangsland indenfor bæredygtighed – et emne, der også har optaget Ford gennem mange år. 

Bring on Tomorrow Live

I sidste måned udgav Ford for 24. gang sin årlige bæredygtighedsrapport ’Road To Better’, der sætter fokus på Fords arbejde med bæredygtighed. For eksempel har Ford nedbragt brugen af ferskvand med 76,1 % siden år 2000, og arbejdet med at integrere bæredygtighed i den globale virksomhed fortsætter hver eneste dag.

Ford har udover de flere tusind gæster også inviteret en række udvalgte europæiske influenter til København, der udover at blive klogere på Ford, også bliver præsenteret for Fords danske samarbejdspartner, Copenhagen Cartel. Det fremadstormende brand genanvender tekstiler fra blå fiskenet til at fremstille fashionabelt badetøj. I forbindelse med deres kamp for renere verdenshave er Fords elektriske varebil, Ford E-Transit, omdannet til en pop-up shop, men spiller samtidig en aktiv rolle i brandets beach clean ups, der foregår rundt om i landet i sommermånederne.

Influenterne skal under deres besøg også opleve København på nærmeste hold, men det foregår ikke kun bag rattet i en elbil, som man ellers kunne tro. Med afsæt i Fords initiativ ’Park The Car’, skal influenterne i stedet for opleve København på elcyklen. Det kan måske vække undring hos nogen, at det ikke sker i bil, men ved mindre ture under fem kilometer, som kan foretages på gåben eller cykel, opfordrer Ford netop til at lade bilen stå – for miljøets og helbredets skyld.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 16 MAJ 2023 12:01

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Varde Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Varde Biler A/S