Varde Biler udlodder bil som hole-in-one præmie

18-04-2016
Der er store præmier på spil ved årets Company Day, hvor Varde Biler bl.a. sætter en splinterny Ford Fiesta Titanium til en værdi af 160.000 kr. på højkant

Med en god portion held og et godt slag kan du blive den heldige vinder af årets helt store gevinst ved Company Day i Varde Golfklub den 29. april. Varde Biler udlodder nemlig en Ford Fiesta Titanium 5-dørs model til en værdi af 160.000 kr. til den person*), der laver en hole-in-one på hul 10 ved den traditionsrige match.

”Vi har valgt at sponsorere en hole-in-one præmie, da vi gerne vil støtte op omkring de aktiviteter, der er i vores lokalsamfund. Derudover håber vi, at spændingen vil stige, og det udløser et par ekstra gode golfslag på hul 10, hvor en af deltagerne forhåbentlig render med nøglerne til den nye Ford Fiesta Titanium,” siger Jim Lyngsø, der er administrerende direktør for Varde Biler A/S.

Den heldige vinder af bilen vil få topmodellen udstyret med både aircondition, alufælge, fartpilot, bluetooth og sædevarme, m.m. Bilen vil være udstillet ved hul 10, men der vil også være andre biler udstillet omkring klubhuset ved Varde Golfklub i forbindelse med Company Day arrangementet.*) Der er desværre kun en hole-in-one præmie. Skulle der blive lavet mere end en, er det kun den første der opnår hole-in-one, der får præmien. Professionelle golfspillere der måtte deltage i turneringen, skal slå fra et tee sted, der ligger mindst 157 m fra flaget.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Varde Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Varde Biler A/SAnmeldelser