Vi holder dig kørende, som holder os kørende

Ford Transportbiler


Vi holder dig i gang

Om du er el-måler, elektriker, redningshjælper, postbud eller indehaver af et erhverv så er dit køretøj et vigtigt redskab for dig og for os. Vores varebiler kommer med innovativ og intelligent design samt teknologi. Med Ford EcoBlue 2.0 liters-motorer udleder du mindre CO2 på literen og med den smarte Ford SYNC 3 kan du betjene din telefon, musik og navigation ved hjælp af stemmeføring eller på en 8" touch screen i farver og med zoom-funktion. Kom ind i vores forretning i Varde eller se mere på hjemmesiden for at finde den helt rigtige varebil til dig!


 • Ford Ranger
 • Ford Ranger

  Fra 373.390 kr.

  Den nye Ford Ranger er specialbygget til at få arbejdet fra hånden. Og med flere teknologier end nogensinde før hjælper Europas bedst sælgende pickup dig også med at arbejde på en smartere måde. Avancerede systemer, herunder Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Aid og parkeringssensorer, øger alle din opmærksomhed og tryghed på vejen. Samtidig hjælper Hill Start Assist, Hill Descent Control og Active Park Assist dig med at bevare kontrollen

  Læs mere her


 • [Insert alt tag]
 • Transit Custom

  Ny fra 179.651 kr. Leasingydelse fra 1.923./md.

  Transit Custom har altid været kendt for sin funktionalitet og pålidelighed. Nu kan du glæde dig til endnu flere innovative funktioner og intelligente teknologier, større effektivitet og kvalitetspræget design og håndværk. Resultatet: Du kan se frem til at sætte dig bag rattet i en varevogn, der er mere raffineret og sofistikeret end nogensinde før.

  Læs mere her


 • [Insert alt tag]
 • Ford Transit Van

  Fra 254.527 kr.

  Den nye Transits varerum er klassens største i alle tre mål: Længde, bredde (fra hjulkasse til hjulkasse) og brugbar indvendig højde. Med 15,1 kubikmeter varerumsplads kan du få plads til last, som er mere end 3 meter lang. Og med en lasteevne på op til 2,7 tons vil du aldrig mangle plads eller evne til at transportere næsten alt. Brede skydedøre i siden, optimeret åbningshøjde og et lavt adgangstrin bagi sikrer nem adgang til varerummet.

  Læs mere her

Leasingydelser for dig og din virksomhed

Varde Biler A/S Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engageret team af rådgivere her for at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige type køretøj til dig – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Varde Biler Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Jørn Kristian på tlf. 60 29 67 88 eller en anden af vores specialiserede rådgivere.

Se Ford Leasingydelser her

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Varde Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Varde Biler A/SAnmeldelser